مدیر گروه و رئیس بخش تصویر برداری پزشکی: سرکار خانم دکتر تکتم بهشتیان
مسئول فنی بخش تصویر برداری پزشکی: جناب آقای دکتر بابک ستایش پور
مدیر بخش تصویر برداری پزشکی: آقای مهدی آذرگون
تلفن تماس: 02144894671
بخش تصویربرداری پزشکی بیمارستان عرفان نیایش، با بهرهگیری از آخرین تکنولوژیهای روز دنیا و استفاده از تجهیزات پیشرفته کمپانی فیلیپس که برخی از آنها برای اولین بار در کشور ایران نصب و راهاندازی شدهاند، آماده خدمترسانی به مراجعین محترم است.
واحد تصویربرداری پزشکی به صورت شبانه روزی فعال و آماده خدمت رسانی می باشد* و وزن مورد پذیرش در این مرکز حداکثر 130 کیلوگرم است
*مراجعین محترم، سونوگرافی تا ساعت 20:00 انجام می شود.
تجهیزات و اقدامات این مرکز شامل موارد زیر می باشد:
MRI
دستگاه MRI مورد استفاده در تصویربرداری پزشکی بیمارستان عرفان نیایش با قدرت 1.5 تسلا، قابليت انجام كليه تصويربرداریهای ساده و اختصاصی از تمام نقاط بدن شامل مغز، ستون مهرهها، شكم، لگن، مفاصل، اندامها و نيز MR آنژيوگرافی، MR آرتروگرافی، MR يوروگرافی، MRI اندوركتال جهت بررسی دقيق پروستات و تودههای لگن، MRI ماموگرافی جهت بررسی دقيق بيماریهای پستان و Whole Body MRI جهت بررسی متاستاز و تشخيص مرحله آن را دارد.
دستگاه MRI Ingenia 5 با توان ۱.۵ تسلا و با قابلیتهای ویژه جهت انجام تمامی درخواستها به همراه ویژگیهای منحصربهفرد انجام آنژیوگرافی بدون تزریق وIn-Bore Experience (به منظور کاهش اضطراب و ترس بیماران)، دستگاه سیتیاسکن مولتی اسلایس ۱۶ با تواناییهای بینظیر محاسبه سایز استنت در موارد سیتیآنژیوگرافی (AVA Stent Planning) و نیز OMAR جهت کاهش آرتیفکتهای ناشی از پروتزهای فلزی داخل بدن بیمار، ماموگرافی فول دیجیتال Micro Dose با کاهش ۵۰% دوز اشعه به بیمار همراه با بالاترین رزولوشن و قدرت تشخیص میکروکلسیفیکاسیونهای با اندازه ۵۰ میکرون و تنها دستگاه دارای عمق تصویر ۱۵ بیت جهت افزایش کنتراست تصویر و تشخیص دقیقتر توسط پزشک، دستگاههای دیجیتال رادیولوژی، فلوروسکوپی و BMD (دانسیتومتری استخوان)، تحت نظارت پزشکان متخصص و متبحر جهت انجام تمامی درخواستهای تصویربرداری پزشکی و نیز نمونهبرداریهای تحت گاید (Biposy) به صورت شبانهروزی آماده پذیرش و ارائه خدمات حتی به بیماران با وزن بالا (بالاتر از ۱۰۰ کیلوگرم) است.
CT-Scan
دستگاه CT-Scan موجود، اسپيرال مولتی دتكتور ميباشد. این دستگاه قابليت ايجاد تصاوير سه بعدی با كيفيت بالا را دارد که از جمله میتوان CT آنژيوگرافی از تمام عروق بدن و نيز امكان انجام Virtual Colonoscopy، Virtual Bronchoscopy و HRCT در مقاطع نازك 1 ميليمتری برای بررسی دقيقتر را برشمرد.
راديولوژی
مرکز تصویربرداری پزشکی بیمارستان عرفان نیایش مجهز به دستگاه راديولوژی ديجيتال و فلوروسكوپی با دقت بالا میباشد كه در انجام راديولوژیهای ساده و اختصاصی از اعضای بدن مورد استفاده قرار میگيرد. وجود دستگاه رادیولوژی دیجیتال از مزایای این مرکز محسوب میشود که در ارائه خدمات تصویربرداری دقیق، بسیار ارزشمند خواهد بود.
سونوگرافی
سونوگرافی در تشخیص بیماریهای زنان و زایمان، مغز و اعصاب، چشم، کبد، قلب و درمان بیماریها (سونوتراپی) کاربرد دارد. دستگاه سونوگرافی پیشرفته موجود در این مرکز، امکان سونوگرافی از تمامی اعضای بدن به صورت دو بعدی، سه بعدی و چهار بعدی و سونوگرافی داپلر رنگی جهت بررسی ضايعات عروقی را فراهم نموده است.
ماموگرافی
ماموگرافی یکی از انواع تصویربرداری پزشکی است که در آن از اشعه ایکس با دوز پایین برای بررسی پستان استفاده میشود. در مرکز تصویربرداری پزشکی بیمارستان عرفان نیایش، دستگاه ديجيتال ماموگرافی جهت بررسی دقيق بيماریهای پستان، با امكان بزرگنمايی و ماركرگذاری، مورد استفاده قرار میگيرد.
اقدامات اينترونشنال
در اين مركز، كليه اقدامات مداخلهای تحت گايد سیتیاسكن و سونوگرافی مانند بيوپسی، FNA، درناژ، نفروستومی، بلوك عصبی و غيره و نيز اقدامات مداخلهای عروقی شامل آنژيوگرافی و قرار دادن پورت، بيوپسی كبد از راه وريد ژوگولار و آمبوليزاسيون تومورها، زير نظر اساتيد راديولوژی قابل انجام میباشد. این بخش از بهترین مراکزی است که اقدامات اینترونشنال را ارائه کرده است.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید:
Erfan_Niayesh724@
ارتباط با ما و ارسال نسخه:
شماره واتس اپ 09190744534
جهت مشاهده تمام فیلم های مرکز تصویربرداری پزشکی کلیک نمایید
برای انجام سی تی اسکن در بهترین بیمارستان برای سی تی اسکن، بیمار روی تختی دراز میکشد که به صورت افقی در داخل یک ساختار حلقهای به نام گانتری حرکت میکند که حاوی لوله اشعه ایکس است که اشعه ایکس را ساطع میکند. ساختار حلقه با ضخامت بیش از 50 سانتیمتر از بیمار جلوگیری میکند. واکنشهای کلاستروفوبیک، زیرا باعث میشود که روش کاملاً "باز" باشد. اشعه ایکس ساطع شده از لوله اشعه ایکس از نواحی مورد بررسی بدن عبور میکند و جمعآوری شده و توسط نرمافزار به تصاویر تبدیل میشود. در حین معاینه، بیمار باید بیحرکت بماند و نشانههای خاص پزشک متخصص مانند حبس نفس یا بلعیدن را رعایت کند. به لطف کمک تجهیزات خاص موجود در بهترین بیمارستان برای سی تی اسکن، متخصص معاینه رادیولوژی و تصاویر جمعآوری شده را در زمان واقعی دنبال میکند. گاهی اوقات، یک ماده حاجب مبتنی بر ید که معمولاً به صورت داخل وریدی تزریق میشود، برای به دست آوردن تصاویر بهتری از عروق (شریانی و وریدی) اندامها و بافتها استفاده میشود. تزریق میتواند یک احساس نسبتاً شدید گرما ایجاد کند که بهسرعت محو میشود. برای نشانههای خاص (سی تی شکم) انواع دیگری از مواد حاجب نیز استفاده میشود که به صورت خوراکی تجویز میشوند یا وارد رکتوم یا داخل مفصل میشوند (CT مفصل ).
از آنجایی که سی تی در تمام انواع آن از اشعه ایکس استفاده میکند، معاینه در بارداری منع مصرف دارد، بهخصوص اگر ناحیه مورد بررسی شکم باشد. در این موارد و موارد دیگر (مثلاً در افراد جوان) که اجتناب از قرارگرفتن در معرض پرتوهای یونیزان مهم است، ترجیح داده میشود به رزونانس مغناطیسی (یا MRI) یا تکنیکهایی که تشعشع تولید نمیکنند، مانند سونوگرافی متوسل شوید. معاینه ماده حاجب در افرادی که به این مواد حساسیت دارند منع مصرف دارد. در موارد استثنایی که بررسی ضروری است، پزشک همچنان ممکن است با اتخاذ تدابیر احتیاطی تصمیم به انجام آن بگیرد. استفاده از ماده حاجب تزریق داخل وریدی میتواند برای افرادی که از بیماریهایی که منجر به آسیب به عملکرد اندامهایی مانند کلیهها یا کبد (دیابت، نارسایی کلیوی، نارسایی کبد و میلوما) میشود، حیاتی باشد. به همین دلیل در مواقعی که نیاز به تزریق ماده حاجب است، قبل از سی تی اسکن، انجام برخی آزمایشات لازم است. این بررسی نباید در روزهای بعد از سایر معاینات رادیولوژیکی که از باریم استفاده میکنند (بهعنوانمثال تنقیه باریم) انجام شود، زیرا تصاویر بهدستآمده ممکن است تغییر کنند.
در مواردی که بررسی شامل استفاده از ماده حاجب نباشد، هیچ آمادگی لازم نیست. اگر قرار است از کنتراست داخل وریدی استفاده شود، بیمار باید حداقل 6 ساعت ناشتا باشد. در همه موارد لازم است لباسها و لوازم جانبی با قطعات فلزی که میتوانند فرایند جذب تصویر را تغییر دهند، حذف کنید. همچنین لازم است بیمار کلیه مدارک بالینی و تشخیصی قبلی را جهت اطلاع صحیح و اجرای پروتکل معاینه توسط متخصص در دسترس داشته باشد. اگر بیمار گزارشهای قبلی سی تی اسکن داشته باشد، باید برای مقایسه ارائه شود. اگر کسی همراهم باشد بهتر است یا میتوانم تنها بیایم؟ آیا میتوانم ماشین را به خانه برسانم؟ همراهی لازم نیست. در واقع، اجرای CT تشخیصی هیچ تأثیری بر توانایی رانندگی وسایل نقلیه ندارد. اگر قرار باشد بهجای آن اقدامات رادیولوژی مداخلهای انجام شود، همراهی با آن ضروری است.
خیر، اگر ناراحتی جزئی احتمالی ناشی از تزریق ماده حاجب را حذف کنیم، معاینه دردناک نیست . برخی از بیماران ناراحتی مربوط به تزریق ماده حاجب را گزارش میکنند: احساس گرما عمومی، نیاز فوری به ادرارکردن، بهندرت طعم فلزی در دهان و احساس خفیف تهوع. این علائم به دلیل عبور سریع ماده حاجب از رگهای بدن است و در عرض چند دقیقه ناپدید میشوند. در مورد CT تشخیصی-درمانی (بهعنوانمثال بیوپسی با هدایت CT)، ممکن است مقداری درد در محل نمونهگیری یا مداخله احساس شود.