مدیر گروه: سرکار خانم دکتر زهره خدایی
کارشناس تغذیه: خانم شیرین نیلی
کلینیک تغذیه بیمارستان عرفان نیایش با بهره مندی از آخرین تکنولوژی و پیشرفته ترین تجهیزات که دارای بالاترین استانداردهای مورد تایید وزارت بهداشت و درمان ایران و نیز استانداردهای FDA می باشد خدمات متعددی را ارائه می نماید. رژیم های غذایی این مرکز ، یک رژیم کامل از همه گروههای غذائی (با رعایت هرم غذائی ) و مطابق با سفره ایرانی و بر اساس علائق و فرهنگ تغذیه ای شخص و همچنین تصحیح عادات غلط غذائی و بدون عوارض ناخواسته ای نظیر ریزش مو، عصبی شدن ، مشکلات گوارشی، یبوست، خستگی مفرط و از دست دادن اعتماد به نفس طراحی و تجویز می شود رژیم دهی بر اساس آنالیز شاخص های بدن با جدید ترین دستگاه ها و متد های موجود انجام خواهد شد. در پایان دوره و رسیدن به وزن ایده آل، برنامه های تثبیت ونگهدارنده با ارائه آموزش های تغذیه ای تکمیل می شود.
خدمات و دستگاه های این مرکز شامل موارد زیر می باشد:
ترکیب این دستگاه ها علاوه بر از بین بردن چشمگیر چربی ها در محل مورد نظر، سبب جلوگیری از افتادگی پوست ناشی از لاغری در موضع و درمان ترک های پوستی حاصل از دوره های متعدد چاقی و لاغری می شود.
سبک صحیح تغذیه به ساخت، تقویت و حفظ بدن و تأمین انرژی روزانه ضروری برای عملکرد صحیح بدن کمک میکند؛ بنابراین یک رژیم غذایی صحیح برای رشد جسمانی سالم از مرحله قبل از تولد، سپس در دوران کودکی و در مراحل بعدی زندگی بسیار مهم است. به عنوان مثال، تغذیه متعادل به طور مستقیم با سلامت مادر و کودک مرتبط است، به کودکان کمک میکند تا یاد بگیرند، به بزرگسالان کمک میکند تا بهرهوری بیشتری داشته باشند. یک رژیم غذایی متعادل، همراه با یک سبک زندگی فعال که شامل فعالیت بدنی روزانه است، به حفظ وزن مناسب کمک میکند و از نظر جسمی رشد هماهنگتری و از نظر روانشناختی آرامتر میسازد. درواقع اغلب افراد دارای اضافهوزن یا چاق به حاشیه رانده میشوند و در معرض انگ واقعی اجتماعی قرار میگیرند. به ویژه، کودکان به ایجاد یک رابطه دشوار با بدن خود و با همسالان خود سوق داده میشوند، در نتیجه با افزایش اجتنابناپذیر عادات بیتحرکی، خود را حتی بیشتر منزوی میکنند. تغذیه سالم به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مزمن مانند چاقی و اضافهوزن، فشارخون شریانی، بیماریهای سیستم قلبی عروقی، بیماریهای متابولیک، دیابت نوع ۲، برخی از انواع تومورها کمک میکند. علاوه بر این، یک رژیم غذایی سالم سیستم ایمنی را تقویت میکند و به محافظت از بدن در برابر بیماریهای خاص که مستقیماً به تغذیه مربوط نمیشود کمک میکند. تمامی موارد ذکر شده دلایل قابل قبولی هستند که هر یک از ما به فکر دریافت مشاوره غذایی از یک کلینیک تغذیه خوب باشیم. اگر ساکن تهران هستید و نیاز به یافتن بهترین دکتر تغذیه در تهران دارید، میتوانید از طریق بخش ارتباط با ما در سایت عرفان نیایش نوبت خود را ثبت کنید. در ادامه با مزایای کلینیک تغذیه بیمارستان عرفان نیایش آشنا خواهید شد.
خطر قلبی و عروقی مغز به شدت تحت تأثیر نوع رژیم غذایی است. برای کاهش آترواسکلروز و عواقب آن، محدودکردن چربیهای حیوانی موجود در رژیم غذایی مهم است. همچنین توصیه میشود مصرف روزانه نمک خوراکی را برای متعادل کردن مجدد مقادیر فشارخون و در نتیجه خطر ابتلا به فشارخون و نارسایی قلبی کاهش دهید. در نهایت، مصرف گوشت و چربیهای حیوانی باید کاهش یابد؛ زیرا ارتباط مستقیمی بین مصرف بیش از حد آنها و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. خطر چاقی، به ویژه، نهتنها با یک رژیم غذایی نادرست (که عدم تعادل بین کالری دریافتی و مصرف انرژی را به نفع اولی تعیین میکند) بلکه با سبک زندگی بیتحرک نیز تعیین میشود. اضافه وزن و چاقی توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان شرایط تجمع غیرطبیعی یا بیش از حد چربی بدن که خطری برای سلامتی ایجاد میکند، تعریف شده است. برای جلوگیری از ایجاد چنین خطراتی نیاز داریم تا با مراجعه به کلینیک تغذیه سبک تغذیهای خود را اصلاح کنیم. زیرا تغییر عادت غذایی به صورت خودسرانه میتواند باعث کمبود یک یا چند ماده مقوی برای بدن شود.
متخصص تغذیه عنوان حرفهای است که به شخصی داده میشود که برای تنظیم عادات غذایی افراد و گنجاندن تغذیه سالم در زندگی آنها آزمایشهای پزشکی انجام میدهد و رژیم غذایی تعیین میکند؛ بنابراین جامعه را برای سلامت مردم و مصرف اقتصادی منابع غذایی در چارچوب قوانین بهداشتی آگاه میکند. وظایف مختلف بهترین دکتر تغذیه در تهران با هدف ایجاد تعادل در رژیم غذایی به شرح زیر است: انجام آزمایشات جهت تعیین روش درمانی مناسب و تهیه لیست رژیم غذایی با توجه به نتیجه آزمایشات انجام شده. بیماران براساس جنسیت، سن وغیره برای ایجاد یک لیست رژیم غذایی شخصی با طبقهبندی آنها براساس شرایط. ایجاد برنامههای آموزشی که نهتنها برای افراد بلکه برای جامعه از نظر تغذیه متعادل و سالم مفید باشد. برای بررسی اثرات تغییرات در تهیه و پخت غذا بر بدن انسان. تعیین عادات غذایی غلط در جامعه و اتخاذ تدابیری برای مقابله با مشکلات ناشی از آن.