X

جراحی زنان

امکانات درمانی / گروه‌های تخصصی / جراحی زنان و زایمان

گروه تخصصی زنان و زایمان

مدیر گروه: سرکار خانم دکتر مهشید بحرینی

مشاهده پزشکان متخصص زنان و زایمان


جراحی زنان

گروه تخصصی زنان و زایمان عرفان نیایش به طور جنرال و فوق تخصصی در زیر شاخه های فلوشیپی نازایی، لاپاراسکوپی، انکولوژی زنان و پری ناتولوژی با حضور بیش از 100 نفر از همکاران و اساتید مجرب، اقدام به تجهیز واحدها و کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی،بخش بلوک زایمان (لیبر ، واحدهای LDR ، اتاق زایمان و اتاق عمل)، بخش جراحی زنان و زایمان و بخش ژنتیک و درمان ناباروری (IVF) و اتاق های عمل بخش IVF نموده است. بخشهای مذکور ارتباط نزدیکی با بخش نوزادان ، NICU ، واحدهای پاراکلینیک و اتاق عمل جنرال دارد. 

 

 

  • گروه زنان وزایمان در زمینه های زیر فعالیت می کند:
    • بستری و درمان کلیه حاملگی های پرخطر از جمله دیابت بارداری
    • افزایش فشار خون بارداری
    • افزایش و کاهش حجم مایع آمینوتیک
    • دردهای حاد و مزمن شکم و لگن
    • ضایعات التهابی لگن
    • عفونت های کلیوی در بارداری
    • خونریزی های بارداری و پارگی های زودرس کیسه آمنیوتیک
    • عوارض بارداریهای چندقلویی و نازایی

 

کلینیک زنان و زایمان و خدمات آن

کلینیک زنان و زایمان در بیمارستان عرفان و نیایش از زنان باردار و نوزادان مراقبت می‌کنند. این کلینیک مجهز به تجهیزات تشخیصی مدرن و ابزار درمانی است که با امکانات رفاهی در محیطی آرام و کاملاً خصوصی طراحی و با درک واقعی نیازهای بیماران و خانواده‌ها ساخته شده است. خدمات کلینیک زنان و زایمان به دو دسته تقسیم می‌شود.
بخش زنان کلینیک زنان و زایمان بیمارستان عرفان و نیایش آماده ارائه مراقبت برای بیماران در تمام سنین مبتلا به بیماری‌های زنان است که معاینه بهداشتی، تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری‌های زنان را پوشش می‌دهد. 
بیمارستان عرفان و نیایش در بخش کلینیک زنان و زایمان و مراقبت از بیماری‌های پیچیده زنان و زایمان، تشخیص و درمان بیماری‌های مشکل‌ساز مانند سرطان تخمدان، سرطان آندومتر، سرطان ناشناخته اولیه و خونریزی پس از زایمان را ارائه می‌کند.

متخصص زنان و زایمان و وظایف آن

یک متخصص کلینیک زنان و زایمان مراقبت‌های معمول دوران بارداری را برای افرادی که باردار هستند ارائه می‌دهد. همچنین عوارض دوران بارداری را تشخیص می‌دهند و درمان می‌کنند. متخصصان کلینیک زنان و زایمان نوزاد شما را به دنیا می‌آورند و بعد از زایمان شما را تحت‌نظر دارند. متخصص کلینیک زنان و زایمان شما مسئول موارد زیر است:
غربالگری، معاینات و تست‌های آزمایشگاهی قبل از تولد.
اندازه، رشد و موقعیت کودک شما را در رحم ارزیابی می‌کند.
تشخیص ناهنجاری‌های مادرزادی یا عوارض احتمالی.
استفاده از سونوگرافی، آزمایش خون، آزمایش ادرار و سایر ابزارها برای نظارت بر بارداری.
درمان شرایط سلامتی که می‌تواند بر بارداری یا جنین شما تأثیر بگذارد.
مدیریت زایمان، از جمله القای زایمان، موارد اضطراری و داروها.
ارائه مراقبت‌های پس از زایمان تا شش هفته پس از زایمان.

  • سایر خدمات تشخیصی، درمانی و آموزشی گروه زنان و زایمان:
    • کیست و توده های تخمدانی

    • خونریزی های مقاوم به درمان طبی (AUB)

    • توده های رحمی و فیبروئیدهای رحم که نیازمند درمان جراحی می باشند

    • انواع کیست های دستگاه تناسلی خارجی و داخلی زنانه مثل بارتولن

    • انواع جراحی های تجسسی در توده های لگنی که نیازمند درمان می باشند

    • ضایعات آندومتریوز

    • حاملگی های خارج رحمی و نابجا

    • هیستروسکوپی

    • کولپوسکوپی

    • پاپ اسمیر

    • آموزشهای حرفه ای تخصصی مادران جهت تغذیه با شیر مادر

    • آموزشهای حرفه ای مامایی جهت خدمات ورزشی و درمانی زایمان

    • غربالگری ضایعات سرطانی رحم با دستگاه کولپوسکوپی پیشرفته

    • انواع کرایو

    • تصویربرداری پیشرفته و درمانی سرپایی

    • واحد آموزشی کلینیک تخصصی زنان و زایمان

 

  • فوق تخصص های مرتبط با گروه زنان و زایمان:
    • فوق تخصص آنکولوژی زنان

    • فوق تخصص پریناتولوژی 

    • فوق تخصص لاپاراسکوپی (اندومتریوز)

    • فوق تخصص نازایی و ناباروری ( IVF )

تفاوت بین متخصص زنان و زایمان و ماما چیست؟

یک ماما مانند یک متخصص زنان و زایمان از زنان باردار مراقبت می‌کند، اما آنها مانند یک متخصص زنان و زایمان در دانشکده پزشکی تحصیل نکرده‌اند. ماماها به طور حرفه‌ای آموزش‌دیده و دارای گواهینامه هستند تا به افرادی که باردار هستند در مراقبت‌های دوران بارداری و زایمان کمک کنند. ماماها به افرادی که باردار هستند اجازه می‌دهند کنترل بیشتری بر تولد نوزادشان داشته باشند. برخی از افراد یک ماما در اتاق زایمان به همراه متخصص زنان و زایمان خود به‌عنوان یک فرد کمکی خواهند داشت. در صورت نیاز به مراقبت‌های بیشتر، ماماها با متخصصین زنان و زایمان همکاری می‌کنند.

عفونت مقاربتی چیست؟

عفونت‌های مقاربتی (STIs) معمولاً از طریق تماس جنسی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. اکثر این عفونت‌ها نسبتاً رایج هستند و درمان مؤثری در مراحل اولیه دارند. برخی از بیماری‌های مقاربتی خوش‌خیم هستند، اما برخی دیگر بدون درمان می‌توانند منجر به عوارض شدید شوند. HPV راه‌های انتقال دیگری نیز دارد. برای مثال، این بیماری مقاربتی می‌تواند از طریق استفاده از سوزن‌های دارویی استریل نشده و همچنین تماس جنسی گسترش یابد. بیماری‌های مقاربتی می‌توانند هر کسی را تحت‌تأثیر قرار دهند. بسیاری از بیماری‌های مقاربتی می‌توانند از طریق فعالیت جنسی غیر نفوذی منتشر شوند.

بررسی و درمان عفونت‌هایی مقاربتی 

در این قسمت به بررسی برخی از بیماری‌های مقاربتی رایج و نحوه پیشگیری از آنها پرداخته‌ایم. 
کلامیدیا
کلامیدیا ناشی از عفونت با کلامیدیا تراکوماتیس است. این بیماری یک عفونت شایع است که می‌تواند از طریق رابطه مقعدی، واژینال و دهانی گسترش یابد. همچنین می‌تواند در هنگام زایمان به نوزاد سرایت کند. کلامیدیا معمولاً هیچ علامتی ایجاد نمی‌کند، اما اگر فرد به دنبال درمان آن نباشد، می‌تواند منجر به ناباروری و سایر عوارض شود.  این بیماری با درمان زودرس به‌راحتی قابل‌درمان است. اگر علائمی مشاهده شود، ممکن است شامل تغییر در ترشحات واژن و درد سوزش در هنگام ادرار باشد. کلامیدیا می‌تواند رکتوم را نیز تحت‌تأثیر قرار دهد اگر در نتیجه رابطه جنسی مقعدی ایجاد شود یا از ناحیه دیگری از بدن پخش شود. می‌تواند منجر به علائم زیر شود:
درد رکتوم
خونریزی از رکتوم
ترشحات رکتوم
شپش تناسلی
شپش‌های تناسلی معمولاً به موهای ناحیه تناسلی می‌چسبند؛ اما گاهی اوقات می‌توانند موهای زیربغل، سبیل، ریش، مژه‌ها یا ابروها را نیز تحت‌تأثیر قرار دهند. شپش ها بسیار کوچک هستند و به‌سختی دیده می‌شوند، اما فرد احتمالاً متوجه خارش در مناطقی که تحت‌تأثیر قرار می‌دهد خواهد بود. شپش ناحیه تناسلی می‌تواند در طول تماس فیزیکی نزدیک از جمله تماس جنسی گسترش یابد. همچنین می‌توانند از طریق حوله‌های مشترک یا ملحفه‌ها منتقل شوند. برای از بین بردن شپش در ناحیه تناسلی، فرد می‌تواند از محلول 1% پرمترین یا محصول مشابه استفاده کند. این محلول‌ها بدون نسخه در اکثر داروخانه‌ها در دسترس هستند. 
تب‌خال ناحیه تناسلی
ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) یک ویروس رایج است که پوست، دهانه رحم و اندام تناسلی و همچنین برخی از قسمت‌های دیگر بدن را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. HSV-1 معمولاً دهان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. می‌تواند از طریق بزاق یا اگر زخم مربوط به تب‌خال در اطراف دهان فرد دیگری وجود داشته باشد گسترش یابد. در حین رابطه جنسی دهانی می‌تواند به ناحیه تناسلی منتقل شود. HSV-2 می‌تواند ناحیه تناسلی، ناحیه مقعد و دهان را تحت‌تأثیر قرار دهد. از طریق رابطه جنسی واژینال، دهانی و مقعدی منتقل می‌شود. تب‌خال نمی‌تواند از طریق ظروف، صندلی توالت، استخر، صابون یا ملافه پخش شود. برخی از علائم عفونت اولیه عبارت‌اند از:
تب
بدن درد
تورم غدد لنفاوی
برخی از افراد هیچ علائمی ندارند.
هپاتیت B
هپاتیت B می‌تواند باعث عفونت طولانی‌مدت و آسیب کبدی شود. هنگامی که فردی به ویروس مبتلا شود، می‌تواند در مایع منی، خون و سایر مایعات بدن او باقی بماند. انتقال هپاتیت B از طریق  موارد زیر امکان‌پذیر است:
تماس جنسی
استفاده از تجهیزات غیر استریل برای تزریق
این عفونت می‌تواند در دوران بارداری یا زایمان به نوزاد منتقل شود. در این شرایط متخصص زنان، می‌تواند در مورد راه‌های جلوگیری از انتقال این بیماری توصیه‌های لازم را به فرد کند.
تریکومونیازیس
تریکومونیازیس یا تریک می‌تواند هر کسی را مبتلا کند، اما زنان بیشتر احتمال دارد علائم آن را تجربه کنند. تریکوموناس واژینالیس عامل این عفونت است. در زنان، به‌احتمال زیاد بر روی واژن تأثیر می‌گذارد. در مردان، عفونت می‌تواند در مجرای ادرار ایجاد شود. انتقال این بیماری می‌تواند از طریق رابطه جنسی باشد. پزشک می‌تواند داروهایی را برای رفع این عفونت تجویز کند، اما هر دو طرف به‌احتمال زیاد به درمان نیاز خواهند داشت، در غیر این صورت عفونت ممکن است عود کند. 
ویروس پاپیلوم انسانی
ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) به گروهی از ویروس‌ها اطلاق می‌شود که پوست و غشاهای مخاطی مانند گلو، دهانه رحم، مقعد و دهان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند. انواع مختلفی وجود دارد و برخی از آنها خطر بیشتری نسبت به سایرین دارند. HPV می‌تواند از طریق موارد زیر منتقل شود:

  • رابطه جنسی واژینال و مقعدی
  • رابطه جنسی دهانی
  • تماس تناسلی

از یک فرد باردار به یک نوزاد، هرچند این نادر است
واکسیناسیون می‌تواند به جلوگیری از انتقال HPV کمک کند.

غربالگری سرطان چیست؟

غربالگری سرطان به آزمایش‌هایی اطلاق می‌شود که قبل از بروز هرگونه علائمی، به بررسی علائم سرطان می‌پردازند. مطالعات نشان می‌دهند که برخی از آزمایش‌های غربالگری به یافتن سرطان در مراحل اولیه کمک می‌کنند. اگر پزشک به شما توصیه می‌کند که آزمایش غربالگری انجام دهید، باید به توصیه‌های او توجه نمایید. اکثر افراد تا سن 40 سالگی نیازی به آزمایش‌های غربالگری سرطان ندارند. افراد در معرض خطر سرطان ممکن است غربالگری سرطان را زودتر شروع کنند. اگر فکر می‌کنید در معرض خطر ابتلا به سرطان هستید، از یک متخصص در مورد آزمایش‌های غربالگری سرطان سؤال کنید.

مزایا و معایب تست‌های غربالگری سرطان

مزایا تست‌های غربالگری سرطان عبارت‌اند از:
غربالگری سرطان ممکن است تغییراتی را در بدن شما پیدا کند که می‌تواند به سرطان تبدیل شود.
آزمایش‌های غربالگری، سرطان را زودتر و قبل از بروز علائم نشان می‌دهد.
آزمایش‌های غربالگری ممکن است به یافتن سرطان قبل از گسترش آن کمک کند.
تست‌های غربالگری سرطان همیشه دقیق نیستند. نتیجه آزمایش ممکن است نشان دهد که سرطان دارید درحالی‌که ندارید و در واقع یک نتیجه مثبت کاذب باشد. بالعکس این موضوع نیز ممکن است اتفاق بیفتد.
 

تست‌ های رایج غربالگری سرطان چیست؟

آزمایش‌های غربالگری سرطان شامل معاینات فیزیکی، آزمایش‌های تصویربرداری و آزمایش‌های آزمایشگاهی است. با مراجعه به بیمارستان عرفان و نیایش در بخش کلینیک زنان و زایمان می‌توانید این خدمات درمانی را دریافت کنید.
معاینه فیزیکی
پزشک ممکن است در طی ویزیت خود معاینه فیزیکی انجام دهد. در این معاینه بدن شما را برای هرگونه تغییر، مانند توده‌های غیرمعمول بررسی می‌کنند. همچنین درباره عادات سلامتی شما و سابقه سلامت خانواده شما سؤالاتی می‌پرسند. 
آزمایش‌های آزمایشگاهی
این آزمایش‌ها ممکن است شامل آزمایش خون برای سرطان، آزمایش‌هایی برای بررسی تست‌های بافتی و ادرار باشد. پاپ‌اسمیر نمونه‌ای از آزمایش‌های غربالگری است که برای بررسی علائم سرطان استفاده می‌شود. 
تست‌های تصویربرداری
این آزمایش‌ها تصاویری از نواحی داخل بدن هستند. ماموگرافی نمونه‌ای از تست تصویربرداری است که برای غربالگری سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
آزمایش‌های ژنتیکی برای سرطان
اگر فردی در خانواده شما دارای نوعی سرطان ارثی باشد، ممکن است پزشک به شما انجام آزمایش‌های ژنتیکی را توصیه کند تا ببیند آیا خطر ابتلا به آن سرطان در شما افزایش‌یافته است یا خیر.

نتیجه آزمایش غربالگری سرطان به چه معناست؟

آزمایش‌های غربالگری سرطان به دنبال تغییراتی در بدن شما هستند که می‌تواند نشانه سرطان باشد. نتیجه آزمایش، تشخیص یا رد سرطان نیست. زمانی که آزمایش‌های غربالگری سرطان، تغییرات غیرعادی در بدن را نشان می‌دهد پزشک شما ممکن است آزمایش‌های بیشتری را برای بررسی احتمال ابتلا به سرطان تجویز کند. 

انواع جراحی‌ زنان و نحوه عمل

پس از قرار ملاقات با یک متخصص زنان، ممکن است برخی از زنان برای حفظ سلامت خود نیاز به یک روش جراحی داشته باشند. در این صورت می‌توانند به کلینیک‌ زنان و زایمان مراجعه کنند. در ادامه به بررسی انواع جراحی زنان پرداخته‌ایم.
هیسترکتومی
هیسترکتومی روشی برای برداشتن رحم است. هیسترکتومی یک نوع جراحی بسیار رایج برای زنان است. برداشتن رحم به این معنی است که دیگر نمی‌توانید باردار شوید. انواع مختلف هیسترکتومی عبارتند از:
هیسترکتومی لاپاراسکوپی کامل (TLH)
این روش، برداشتن رحم و دهانه رحم از طریق چهار برش کوچک شکمی است. بسته به نوع بیماری، تخمدان‌ها و لوله‌های فالوپ نیز ممکن است برداشته شوند.
هیسترکتومی سوپراسرویکال لاپاراسکوپی (LSH)
این روش شامل برداشتن رحم به روش لاپاراسکوپی است و بیمار می‌تواند دهانه رحم خود را حفظ کند. بیمار می‌تواند تخمدان‌های خود را نگه دارد یا همزمان آنها را خارج کند.
هیسترکتومی واژن با کمک لاپاراسکوپی (LAVH)
LAVH یک روش جراحی زنان با استفاده از لاپاراسکوپ برای برداشتن رحم و یا لوله‌های فالوپ و تخمدان‌ها از طریق واژن است.
برداشتن فیبروم
فیبروم‌ها تومورهای غیر سرطانی در عضله رحم هستند. روش‌های درمانی برای از بین بردن فیبروم عبارتند از:
میومکتومی لاپاراسکوپی برای فیبروم
این جراحی زنان شامل برداشتن فیبروم (تومورهای غیر سرطانی در عضله رحم) از دیواره رحم است.
میومکتومی هیستروسکوپی
میومکتومی هیستروسکوپی شامل قرار دادن یک ابزار دید با نور (هیستروسکوپ) از طریق واژن و دهانه رحم به داخل رحم است. این ابزار به پزشک اجازه می‌دهد تا فیبروم را مشاهده کند تا آن را از طریق واژن خارج کند.
برداشتن کیست تخمدان
کیست تخمدان کیسه‌ای پر از مایع است که روی تخمدان ایجاد می‌شود. بیمارانی که نیاز به برداشتن کیست دارند ممکن است از روش درمان کم تهاجمی سیستکتومی تخمدان لاپاراسکوپی استفاده کنند. سیستکتومی تخمدان لاپاراسکوپیک جراحی برای برداشتن کیست از یک یا هر دو تخمدان با استفاده از برش‌های کوچک و ابزارهای تخصصی است.
درمان چسبندگی
چسبندگی‌ها اسکارهایی هستند که معمولاً پس از جراحی به عنوان بخشی از فرآیند بهبود در بدن ایجاد می‌شوند. لیز چسبندگی لاپاراسکوپی برای درمان دردهای مزمن شکمی و لگنی ناشی از چسبندگی استفاده می‌شود.
هیستروسکوپی تشخیصی
هیستروسکوپی تشخیصی یک روش جراحی زنان و زایمان برای ارزیابی حفره آندومتر، لایه‌ای از غشاهای مخاطی است که رحم را پوشانده است.
از بین بردن پولیپ رحم
پولیپ‌های رحم سلول‌های غیر سرطانی هستند که در دیواره داخلی رحم رشد می‌کنند و تا حفره رحم گسترش می‌یابند. پولیپکتومی هیستروسکوپی یک عمل جراحی زنان برای برداشتن پولیپ رحم است. 
ابلیشن آندومتر هیستروسکوپی
برای دیدن داخل رحم از یک ابزار دید با نور (هیستروسکوپ) استفاده می‌شود. سپس برای درمان خونریزی غیرطبیعی رحم، عمل ابلیشن آندومتر انجام می‌شود و پوشش داخلی رحم را از بین می‌برد.
عقیم سازی هیستروسکوپی (Essure)
عقیم سازی هیستروسکوپی نوعی روش عقیم سازی لوله‌ها است که از دهانه‌های طبیعی بدن برای قرار دادن ایمپلنت‌های کوچک در لوله‌های فالوپ استفاده می‌کند. این ایمپلنت‌ها باعث رشد بافتی می‌شوند که لوله‌ها را مسدود می‌کند. نیازی به برش جراحی نیست.
کورتاژ تشخیصی
کورتاژ تشخیصی یا نمونه برداری از رحم با دو هدف تشخیصی درمانی و به منظور بررسی سلامت رحم این جراحی زنان انجام می‌شود. در اغلب موارد جنبه تشخیصی دارد و برای تشخیص مشکلات رحمی مانند خونریزی غیر طبیعی رحمی یا سقط جنین انجام می‌شود.
جراحی غده بارتولن
غده‌های بارتولن، دو غده ترشحی و مخاطی هستند که در ناحیه زیرین پوست اندام تناسلی و در دو طرف چپ و راست ورودی واژن قرار دارد. این غدد مایعی ترشح می‌کنند که از طریق لوله های بارتولن (که در کنار دهانه واژن قرار دارند) ناحیه واژن را مرطوب و روان می‌کنند.
انسداد دهانه غدد بارتولن، سبب برگشت ترشحات به داخل غدد شده که در نهایت این مایع حبس شده در غده، منجر به تشکیل کیست غده بارتولن می گردد. در مواردی که این کیست‌ها خیلی بزرگ شوند، جراحی زنان تجویز می‌شود.

جراحی های زیبایی زنان

جراحی زنان اگر با هدف زیبایی باشد به شرح زیر است:
لابیاپلاستی (جوان سازی واژن)
یکی از شایع ترین جراحی زنان در حیطه زیبایی، لابیاپلاستی است که جراحی پلاستیک بر روی لابیا یا لب‌های اطراف واژن است. هدف از جراحی زنان تغییر اندازه و شکل لابیا است و جهت کوچک‌تر کردن یا اصلاح تقارن بین آنها انجام می شود. این جراحی زنان به تنهایی و یا به همراه عمل واژینوپلاستی صورت می‌گیرد.
پرینورافی (ترمیم ناحیه پرینه)
افزایش سن و زایمان های متعدد سبب شل شدن و گشادی واژن و به تبع آن مشکل در رسیدن به ارگاسم می شود. این جراحی زنان یعنی پرینورافی به منظور تنگ کردن و زیبایی واژن انجام می شود که برای تکمیل آن می توان لابیاپلاستی نیز انجام داد. 
در کلینیک زنان و زایمان بیمارستان عرفان نیایش برای بهبود و تسریع روند درمان بیماران، همکاری با بهترین پزشکان در زمینه جراحی زنان، برجسته ترین پزشکان متخصص، فوق تخصص و متخصص جراحی زنان در تهران را فراهم کرده است. 

مزایای جراحی زنان

انواع مختلفی از بیماری ها وجود دارد که ارتباط تنگاتنگی با متخصص زنان و زایمان دارد. در برخی از این بیماری ها، جراحی زنان تنها راه برای بهبود علائم بیمار و درمان وی و حتی افزایش طول عمر و زنده ماندن است. در این شرایط تمامی خطرات و عوارض جراحی زنان برای رسیدن به این مزایا قابل پذیرش است.

خطرات یا عوارض جراحی زنان چیست؟

خطرات و عوارض جراحی زنان به نوع عملی که پزشک شما انجام می‌دهد و دلیلی که ممکن است به این درمان نیاز داشته باشید بستگی دارد. این عوارض ممکن است شامل موارد زیر باشند:
خونریزی شدید بعد از جراحی زنان
درد بعد از جراحی زنان
عفونت بعد از جراحی زنان
حالت تهوع و استفراغ بعد از جراحی زنان
آسیب به اندام های مجاور؛ روده، دستگاه ادراری به دلیل نزدیکی به اندام‌های تولید مثل.
سوراخ شدن رحم
هزینه جراحی زنان چقدر است؟
هزینه جراحی زنان در کلینیک زنان و زایمان بیمارستان عرفان نیایش که به نوع جراحی که انجام می‌دهید و نوع دارویی که مصرف می‌کنید بستگی دارد. همچنین تعداد شب‌هایی که باید در بیمارستان بستری باشید بر هزینه جراحی زنان تاثیر می‌گذارد. برای اطلاع دقیق از هزینه جراحی زنان می‌توانید با شماره تلفن‌هایی که در سایت قرار داده‌ایم با ما در ارتباط باشید و سوالات خود را در این زمینه از کارشناسان ما درباره کلینیک زنان و زایمان بپرسید. 
از چه زمانی باید به جراح و متخصص زنان و زایمان مراجعه نمود ؟
به دلیل حساسیت و پیچیدگی بالای اندام تناسلی زنان ؛ کلیه خانم ها پس از رسیدن به بلوغ جنسی ، باید به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایند و تحت معایناتی که در ذیل به آن ها اشاره شده است ، قرار گیرند :
ارزیابی و معاینه بالینی
آزمایش خون
معاینات خاص و تست پاپ اسمیر
تزریق واکسن ویروس زگیل تناسلی ( HPV )
و غیره
نباید از مراجعه به متخصص زنان خجالت بکشید و حتما برای انجام ویزیت و چکاپ ، طی ادوار منظم زمانی ( دختران مجرد ، حداقل سالیانه یک مرتبه و زنان متاهل ، حداقل هر 6 ماه یکبار ) به پزشک زنان و زایمان رجوع نمایند. همچنین با مراجعه به بیمارستان عرفان و نیایش در بخش کلینیک زنان و زایمان می‌توانید این خدمات درمانی و جراحی زنان را دریافت کنید.

جهت مشاهده تمام فیلم های گروه تخصصی زنان و زایمان کلیک نمایید

 

دی ان ان