مدیر گروه: سرکار خانم دکتر زهره خدایی
کارشناس تغذیه: خانم شیرین نیلی
کلینیک تغذیه بیمارستان عرفان نیایش با بهره مندی از آخرین تکنولوژی و پیشرفته ترین تجهیزات که دارای بالاترین استانداردهای مورد تایید وزارت بهداشت و درمان ایران و نیز استانداردهای FDA می باشد خدمات متعددی را ارائه می نماید. رژیم های غذایی این مرکز ، یک رژیم کامل از همه گروههای غذائی (با رعایت هرم غذائی ) و مطابق با سفره ایرانی و بر اساس علائق و فرهنگ تغذیه ای شخص و همچنین تصحیح عادات غلط غذائی و بدون عوارض ناخواسته ای نظیر ریزش مو، عصبی شدن ، مشکلات گوارشی، یبوست، خستگی مفرط و از دست دادن اعتماد به نفس طراحی و تجویز می شود رژیم دهی بر اساس آنالیز شاخص های بدن با جدید ترین دستگاه ها و متد های موجود انجام خواهد شد. در پایان دوره و رسیدن به وزن ایده آل، برنامه های تثبیت ونگهدارنده با ارائه آموزش های تغذیه ای تکمیل می شود.
خدمات و دستگاه های این مرکز شامل موارد زیر می باشد:
ترکیب این دستگاه ها علاوه بر از بین بردن چشمگیر چربی ها در محل مورد نظر، سبب جلوگیری از افتادگی پوست ناشی از لاغری در موضع و درمان ترک های پوستی حاصل از دوره های متعدد چاقی و لاغری می شود.
سبک صحیح تغذیه به ساخت، تقویت و حفظ بدن و تأمین انرژی روزانه ضروری برای عملکرد صحیح بدن کمک میکند؛ بنابراین یک رژیم غذایی صحیح برای رشد جسمانی سالم از مرحله قبل از تولد، سپس در دوران کودکی و در مراحل بعدی زندگی بسیار مهم است. به عنوان مثال، تغذیه متعادل به طور مستقیم با سلامت مادر و کودک مرتبط است، به کودکان کمک میکند تا یاد بگیرند، به بزرگسالان کمک میکند تا بهرهوری بیشتری داشته باشند. یک رژیم غذایی متعادل، همراه با یک سبک زندگی فعال که شامل فعالیت بدنی روزانه است، به حفظ وزن مناسب کمک میکند و از نظر جسمی رشد هماهنگتری و از نظر روانشناختی آرامتر میسازد. درواقع اغلب افراد دارای اضافهوزن یا چاق به حاشیه رانده میشوند و در معرض انگ واقعی اجتماعی قرار میگیرند. به ویژه، کودکان به ایجاد یک رابطه دشوار با بدن خود و با همسالان خود سوق داده میشوند، در نتیجه با افزایش اجتنابناپذیر عادات بیتحرکی، خود را حتی بیشتر منزوی میکنند. تغذیه سالم به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مزمن مانند چاقی و اضافهوزن، فشارخون شریانی، بیماریهای سیستم قلبی عروقی، بیماریهای متابولیک، دیابت نوع ۲، برخی از انواع تومورها کمک میکند. علاوه بر این، یک رژیم غذایی سالم سیستم ایمنی را تقویت میکند و به محافظت از بدن در برابر بیماریهای خاص که مستقیماً به تغذیه مربوط نمیشود کمک میکند. تمامی موارد ذکر شده دلایل قابل قبولی هستند که هر یک از ما به فکر دریافت مشاوره غذایی از یک کلینیک تغذیه خوب باشیم. اگر ساکن تهران هستید و نیاز به یافتن بهترین دکتر تغذیه در تهران دارید، میتوانید از طریق بخش ارتباط با ما در سایت عرفان نیایش نوبت خود را ثبت کنید. در ادامه با مزایای کلینیک تغذیه بیمارستان عرفان نیایش آشنا خواهید شد.
خطر قلبی و عروقی مغز به شدت تحت تأثیر نوع رژیم غذایی است. برای کاهش آترواسکلروز و عواقب آن، محدودکردن چربیهای حیوانی موجود در رژیم غذایی مهم است. همچنین توصیه میشود مصرف روزانه نمک خوراکی را برای متعادل کردن مجدد مقادیر فشارخون و در نتیجه خطر ابتلا به فشارخون و نارسایی قلبی کاهش دهید. در نهایت، مصرف گوشت و چربیهای حیوانی باید کاهش یابد؛ زیرا ارتباط مستقیمی بین مصرف بیش از حد آنها و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد. خطر چاقی، به ویژه، نهتنها با یک رژیم غذایی نادرست (که عدم تعادل بین کالری دریافتی و مصرف انرژی را به نفع اولی تعیین میکند) بلکه با سبک زندگی بیتحرک نیز تعیین میشود. اضافه وزن و چاقی توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان شرایط تجمع غیرطبیعی یا بیش از حد چربی بدن که خطری برای سلامتی ایجاد میکند، تعریف شده است. برای جلوگیری از ایجاد چنین خطراتی نیاز داریم تا با مراجعه به کلینیک تغذیه سبک تغذیهای خود را اصلاح کنیم. زیرا تغییر عادت غذایی به صورت خودسرانه میتواند باعث کمبود یک یا چند ماده مقوی برای بدن شود.
متخصص تغذیه عنوان حرفهای است که به شخصی داده میشود که برای تنظیم عادات غذایی افراد و گنجاندن تغذیه سالم در زندگی آنها آزمایشهای پزشکی انجام میدهد و رژیم غذایی تعیین میکند؛ بنابراین جامعه را برای سلامت مردم و مصرف اقتصادی منابع غذایی در چارچوب قوانین بهداشتی آگاه میکند. وظایف مختلف بهترین دکتر تغذیه در تهران با هدف ایجاد تعادل در رژیم غذایی به شرح زیر است: انجام آزمایشات جهت تعیین روش درمانی مناسب و تهیه لیست رژیم غذایی با توجه به نتیجه آزمایشات انجام شده. بیماران براساس جنسیت، سن وغیره برای ایجاد یک لیست رژیم غذایی شخصی با طبقهبندی آنها براساس شرایط. ایجاد برنامههای آموزشی که نهتنها برای افراد بلکه برای جامعه از نظر تغذیه متعادل و سالم مفید باشد. برای بررسی اثرات تغییرات در تهیه و پخت غذا بر بدن انسان. تعیین عادات غذایی غلط در جامعه و اتخاذ تدابیری برای مقابله با مشکلات ناشی از آن.
برای تبدیلشدن به یک متخصص تغذیه، انتخاب رشته تغذیه و رژیم غذایی در دانشگاهها ضروری است. تحصیلات دانشگاهی ۴ ساله است. با این حال، از آنجایی که برخی از دانشگاهها یک برنامه مقدماتی انگلیسی ارائه میدهند، این دوره ممکن است تا ۵ سال افزایش یابد. با فوقلیسانس و دکترا میتوان یک شغل آکادمیک ایجاد کرد.
بهترین دکتر تغذیه در تهران مسئول ایجاد، تنظیم و کنترل رژیم غذایی افراد سالم یا کسانی است که از آسیبشناسی خاص رنج میبرند. در مورد متخصص تغذیه، علاوه بر تصور و کنترل رژیم غذایی، تجویز داروها و مکملها نیز در صورت لزوم پیشبینی شده است. این نوع حرفه در سالهای اخیر، همچنین به لطف همهگیری، رشد فزایندهای را به ثبت رسانده است. علاقه مردم ایتالیا به مسائل مربوط به غذا و تغذیه به طور فزایندهای زنده است. در شرکتهای دولتی، مانند شرکتهای خصوصی، تقاضا برای این مهارتها در حال افزایش است. بهترین دکتر تغذیه در تهران میتواند برای موارد زیر به شما کمک کند: بر اساس شاخص توده بدنی (BMI) به وزن ایدهآل برسید. بر اساس عدم تحمل و آلرژیهایتان، بدنتان به چه چیزی نیاز دارد. با رژیم غذایی متناسب با نیازهای شما از پیری زودرس جلوگیری کنید. مدیریت تغذیه مناسب با انواع خاصی از آسیبشناسیهای دستگاه گوارش و روده مانند دیابت، کلسترول و رفلاکس معده مبارزه کنید. مقابله با سایر بیماریها مانند کاندیدیاز، فشارخون بالا یا سیستیت. در صورت عدم نیاز به کاهش یا افزایش وزن، مراجعه منظم به متخصص تغذیه نیز مفید است و عمدتاً به بهبود سلامت و سبک زندگی شما کمک میکند. ویژگیهایی که بهترین دکتر تغذیه در تهران دارد: مؤسسات و سازمانهایی مانند بیمارستانهای دولتی، بیمارستانهای دانشگاهی، کلینیکها، مطبهای خصوصی، مؤسسات آموزشی، مراکز ورزشی، مراکز تغذیه به متخصص تغذیه نیاز دارند؛ بنابراین، انتظارات شرکتهایی که به دنبال متخصص تغذیه هستند چیست؟ فارغالتحصیل رشته تغذیه و رژیم غذایی دانشگاهها کار مبتنی بر رضایت بیمار داشتن مهارتهای ارتباطی قوی و لبخند زدن تسلط بر برنامهریزی منو داشتن آگاهی از تمامی موضوعات مانند تغذیه سالم، فواید تغذیهای، تأثیرات تشکیل مواد مغذی بر بدن انسان داشتن مهارتهای ارائه و متقاعدسازی بالا
سؤالی که اغلب مطرح میشود این است چه زمانی متوجه میشویم که زمان تماس با بهترین دکتر تغذیه در تهران فرارسیده است؟ پاسخ بسیار شخصی است و فقط در مورد نیاز به کاهش وزن نیست، بلکه در مورد تمایل به تغییر سبک زندگی با اتخاذ یک روش سالمتر است که میتواند مزایای فیزیکی و همچنین زیباییشناختی را به همراه داشته باشد. با یک رژیم غذایی سالم مدیریت استرس، خواب و در برخی موارد تنفس را بهبود میبخشد. از نظر کارایی عروقی و فشارخون نیز فوایدی دارد. کاهش وزن باعث بهبود مشکلات مفاصل و ترکیب فعالیت بدنی سالم از جمله عضلات میشود. سرمایهگذاری اقتصادی ویزیت تغذیه در مقایسه با مزایایی که میتوانیم از آن در زندگی روزمره به دست آوریم تقریباً صفر است.
چه در حال حاضر از بهترین دکتر تغذیه در تهران نوبت دریافت کردهاید و یا صرفاً مقاله را مطالعه میکنید، موارد ذکر شده در این بخش توصیههایی هستند که بهترین دکتر تغذیه در تهران برای افراد بدون بیماری خاص در نظر گرفته است. با مطالعه موارد زیر میتوانید بیش از مراجعه بهترین دکتر تغذیه در تهران تا حدودی وضعیت تغذیه خود را بهبود بخشید. اما همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، تغذیه و عادات غذایی سالم باید به طور شخصی توسط بهترین دکتر تغذیه در تهران تنظیم شود. شما میتوانید بهخوبی و شادی غذا بخورید و آگاهی از آنچه در بشقاب خود دارید، به اندازه نحوه غذاخوردن مهم است. وقت گذاشتن برای آشپزی، غذا خوردن و به اشتراک گذاشتن لحظاتی آرامش، در واقع همه عناصری هستند که تأثیر مستقیمی بر رژیم غذایی ما دارند. تغذیه سالم و متنوع،مؤثرترین راه برای اطمینان از تأمین انرژی و مواد مغذی است. کافی این است که تا آنجا که ممکن است متفاوت باشید وغذاهای مختلف را به طور مناسب ترکیب کنید. گروههای غذایی اصلی که باید در رژیم غذایی روزانه وجود داشته باشند تا از یک رژیم متعادل اطمینان حاصل شود عبارتند از: توصیههای غذایی توسط بهترین دکتر تغذیه در تهران در مورد میوهها و سبزیجات غذاهای بدون چربی سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر، نقش محافظتی در پیشگیری از بیماریهای مزمنی که در بزرگسالی ظاهر میشوند دارند. آنها همه چیزهایی را که برای ترکیب سلامت و رضایت نیاز دارید به شما ارائه میدهند و همچنین شامل تنوع زیادی از طعمها هستند. آنها را میتوان به انواع مختلف مصرف کرد: تازه، منجمد، کنسرو شده، پخته شده یا خام. یا به صورت آبمیوه ۱۰۰% خالص، اسموتی، سس (ترجیحاً بدون شکر اضافه شده) و سوپ. اما مراقب دوستان دروغین باشید، مانند برخی از انواع آبمیوهها یا نوشیدنیهای طعمدار، نوشیدنیهای گازدار یا شهد میوه، همه محصولاتی که اغلب حاوی مقدار زیادی شکر و فیبر کمی هستند. یک رژیم غذایی سالم شامل حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات در هر روز است. منظور ما از «پرش» معادل حدود ۸۰ گرم یا برای درک سادهتر، مقدار میوه یا سبزیجات خامی است که در کف دست جای میگیرد یا نصف بشقاب سبزیجات پخته شده. چند مثال: یک گوجهفرنگی متوسط، یک مشت گوجه گیلاسی، یک مشت لوبیاسبز، یک کاسه سوپ، ۱ عدد سیب، ۲ زردآلو، ۴-۵ عدد توتفرنگی، ۱ عدد موز و غیره. مهم است که به یاد داشته باشید که میوهها و سبزیجات فصلی اغلب ارزانتر و خوشمزهتر هستند.
مانند غلات، نان، ماکارونی، سیبزمینی و برنج غذاهایی هستند که باید روزانه در یک رژیم غذایی متعادل مصرف شوند. آنها ارزش انرژی بالایی دارند؛ اما حاوی مقادیر زیادی چربی نیستند. خوردن غذاهای نشاستهای مهم است؛ زیرا حاوی کربوهیدراتهای پیچیده هستند که برخلاف غذاهای ساده موجود در غذاهای شیرین، انرژی را تأمین میکنند که بدن بهتدریج از آن استفاده میکند؛ بنابراین تا زمانی که از یک سس سبک و بدون چربی استفاده میکنید و از مصرف همزمان سایر غذاهای حاوی درصد بالایی از کربوهیدراتهای پیچیده در همان وعدهغذایی خودداری کنید، میتوانید این نوع غذا را بدون ترس از افزایش وزن بخورید. استفاده محدود از ماکارونی، نان و برنج فقط در صورت اضافه وزن یا چاقی باید در نظر گرفته شود. توصیههای غذایی توسط بهترین دکتر تغذیه در تهران در مورد شیر و لبنیات وظیفه اصلی آنها تأمین کلسیم به شکلی است که بهشدت قابل جذب و قابل استفاده برای بدن است. این برای ساخت و نگهداری بافت استخوان، انقباض عضلات، لختهشدن خون و غیره ضروری است. در مورد پنیرها، استفاده متعادل و ترجیح دادن پنیرهای تازه با محتوای چربی کم مهم است. پنیر را نباید در پایان غذا خورد، بلکه باید به عنوان جایگزینی برای گوشت یا ماهی در نظر گرفته شود. اما مراقب «دوستان دروغین» باشید: حتی اگر خامه و کره بر پایه شیر باشد، نباید آنها را لبنیات دانست، بلکه چربیهایی با منشأ حیوانی که مصرف آنها باید محدود شود. توصیههای غذایی توسط بهترین دکتر تغذیه در تهران در مورد ماهی، گوشت و تخممرغ پروتئینهای باکیفیت را فراهم میکنند. گوشت و ماهی نیز آهن را تأمین میکنند. ماهی همچنین به دلیل نوع چربی موجود در آن (امگا ۳) اثر محافظتی دارد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. مصرف گوشت، ماهی یا تخممرغ ۱ یا ۲ بار در روز توصیه میشود. در مورد ماهی، خوردن آن (چه تازه و چه منجمد) حداقل دو بار در هفته توصیه میشود. مهم است که با محدود کردن مصرف گوشتهای قرمز و چرب (گوشت خوک، غاز، اردک) از گوشتهای بدون چربی (مرغ، بوقلمون، گوساله و خرگوش) استفاده کنید. کبابکردن یا بخارپز کردن ترجیح داده میشود و استفاده از سسهای پرچرب را محدود میکند. همچنین محدودکردن مصرف سوسیسها و ترجیحدادن گوشتهای خشک شده بدون چربی مفید است، اما به یاد داشته باشید که محتوای نمک بالایی دارند. توصیههای غذایی توسط بهترین دکتر تغذیه در تهران در مورد چربیها مصرف آنها باید محدود شود، به طور کلی روغن زیتون فرابکر و روغنهای گیاهی ترجیح داده شود، استفاده از چربیهای حیوانی مانند کره، گوشت خوک و خامه که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع هستند، محدود شود. مصرف بیش از حد چربی خطر اضافه وزن و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد. به یاد داشته باشید که روغنها ارزش انرژی بالایی دارند و علاوه بر چاشنی چربیها، چربیهایی که در حین آمادهسازی غذا اضافه میکنیم، چربیهای پنهان دیگری نیز وجود دارد که هم از قبل در غذاها وجود دارد و هم در حین ساخت آنها اضافه میشود.