بخش مراقبت‌های ویژه قلبی CCU

بیمارستان عرفان نیایش دارای دو بخش CCU1 و CCU2 می باشد که در طبقه دوم بیمارستان قرار گرفته اند. هر دو بخش دارای تختهای مدرن ویژه و مجهز به مانیتورینگ قلبی و ریوی می باشند. در مجموع 17 تخت بستری CCU در بیمارستان عرفان نیایش وجود دارد. دو تخت عملیات خاص و دو تخت ایزوله با مشخصات خاص و تعریف شده در بخشهای مذکور قرار دارد. هر یک از این دو بخش دارای یک مانیتورینگ مرکزی پیشرفته برای زیر نظر داشتن تمامی بیماران به طور همزمان می باشند.
رییس بخش CCU بیمارستان عرفان نیایش، جناب آقای دکتر جمشید آیدنلو، متخصص قلب و فوق تخصص اینترونشنال می باشند که سرپرستی کارگروه آموزشی بخش نیز می باشند.

شایع ترین بیماران بستری بخش های CCU عبارتند از:
•    سندروم حاد کرونر (Acute Coronary Syndrome - ACS)
•    افیوژن پریکارد (Pericardial Effusion - PE)
•    بیماری های اسکیمی میوکارد (Ischemic Heart Disease - IHD)
•    نارسائی احتقانی قلبی (Congestive Heart Failure - CHF)
•    انفارکتوس حاد میوکارد (Acute Myocardial Infarction - MI)

در ضمن بیمارانی که تحت آنژیوگرافی کرونر قلبی، آنژیوپلاستی کرونر قلبی، اصلاح بیماری های مادرزادی قلبی، آریتمی های قلبی، کنترل فشار خون مزمن، اختلالات فونکسیون دریچه ای و عوارض ناشی از آن، استنت گذاری عروق بزرگ (EVAR)، گذاشتن پیس میکر دائمی و موقت، کاردیومیوپاتی های گوناگون، نارسایی های مختلف قلبی همراه با عوارض ریوی، آنژیوگرافی های مغزی و کاروتید، درمان ابتلا به DVT و... می باشند نیز در بخش های CCU بستری می گردند.
لازم به یادآوری است که این بخش ها توسط پزشک مقیم  متخصص قلب بطور 24 ساعته پشتیبانی می شود و از پرستاران مجرب نیز برخوردار است.

دی ان ان