اخبار و مقالات

14

به گزارش روابط عمومی گروه عرفان هیات چینی که از صاحبان شرکت خدمات درمانی در اروپا بودند عصر روز سه شنبه مورخه ۴ تیرماه از بیمارستان عرفان نیایش بازدید کردند.

در این بازدید که توسط تشریفات نیایش انجام شد، آقای محمدرضا آبا مدیر بیمارستان نیایش به همراه آقای فتحی زاده مسئول امور برون مرزی گروه عرفان حضورداشتند.
مدیر بیمارستان نیایش درباره گسترش همکاریهای درمانی و توسعه خدمات اجتماعی با هیات چینی گفتگو نمودند و با افتخار دانستن این موضوع که شرکت های اروپایی آمادگی بیمارستان نیایش را برای در اختیار گذاشتن امکانات این بیمارستان برای گسترش صلح و سلامتی در منطقه و جهان اعلام کرد.

مدیر بیمارستان نیایش ضمن اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های نیایش از ایشان خواست تا ضمینه ارتباط بیشتر بیمارستان نیایش را با مراکز در مانی اروپا فراهم آورند. محمدرضا آبا بیان کرد بیمارستان نیایش آمادگی دارد تا به نمایندگان اروپایی در بیمارستان نیایش دفتر نمایندگی اختصاص دهد و از طریق این دفتر ارتباط پیوسته ایی میان دوطرف برقرار شود.

نمایندگان اروپایی نیز با تشکر از مدیر بیمارستان نیایش برای دعوت به بیمارستان، به فرایندها دشوار و رقابتی توریسم درمان در جهان اشاره کرد و اعلام کرد این افتخار نسیب ما گردید تا بتوانیم همکاری مستقیم با بیایش داشته باشیم و از ظرفیت­های به وجود آمده از طریق این مسوولیت مهم به واسطه علاقه خاص به ایران و گروه عرفان همکاری مناسب داشته باشیم.نماینده اروپایی ایران را کشوری پرافتخار در زمینه توسعه پزشکی دانست و اشاره کرد که ایران خصوصا بیمارستان های عرفان ظرفیت های بسیار بالا از جهات مختلف خصوصا نیروی انسانی و درمانی دارد و برآمادگی خود برای گسترش روابط با این گروه و مراکز درمانی اروپا تاکید کرد و آمادگی اختصاص نمایندگی شرکت های درمانی خود را در بیمارستان های عرفان و عرفان نیایش اعلام کرد.

در خاتمه از بخش های مختلف بیمارستان اعم از مراکز پیشرفته تصویربرداری و کلینیک دندانپزشکی و رادیوتراپی بیمارستان بازدید نمودند.

روابط عمومی و امور بین الملل گروه عرفان

عملیات: ایمیل | لینک مستقیم |