اخبار و مقالات

15

گرامیداشت روز پرستار در مورخه چهارشنبه 11 دی ماه 1398 مصادف با ولادت حضرت زینب (س) در بیمارستان عرفان نیایش  انجام شد.

به گزارش روابط عمومی گروه عرفان، این مراسم با حضور جناب آقای دکتر محمدحسین بهزاد مقدم مدیرعامل بیمارستان عرفان نیایش و همچنین مدیریت محترم پرستاری بیمارستان عرفان نیایش سرکار خانم آسوار برگزار گردید.

دکتر محمد بهزاد مقدم ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، از زحمات پرستاران عزیز تشکر نموده و با تاکید بر همکاری و همدلی تمامی پرستاران و کادر درمان خاطر نشان فرمودند: با مدیریت جهادی می توانیم بر سختی های کار غلبه کنیم که این مهم به دلیل این است که حس در خانواده بودن در بیمارستان وجود دارد و رضایتمندی بیماران مورد تاکید ماست.
در ادامه این مراسم مسئولین شرکت کننده با حضور در بخشهای مختلف و اهدای گل و شیرینی از تلاش پرسنل بیمارستان تقدیر و تشکر کردند.

عملیات: ایمیل | لینک مستقیم |
دی ان ان